Aardappeltelers in Noordoost Nederland zoeken mogelijkheden om het rendement van hun aardappelteelt te verbeteren. Aviko Potato haakt hierop in met aantrekkelijke vaste prijs contracten.

De aardappelteelt op de noordelijke zandgronden maakt de laatste jaren kwalitatief een sterke ontwikkeling door. Met name de grotere en zeer professioneel ingestelde akkerbouwers zijn op zoek naar meer renderende gewassen. Die zijn er in de vorm van aardappelteelt voor de verwerking tot vlokken en granulaat. Aviko Potato biedt op dit vlak al enkele jaren waardevolle mogelijkheden.

Extra kansen op de afzetmarkt

De komende jaren biedt deze afzetmarkt extra kansen voor telers die daadwerkelijk verder willen in het traject van rendementsverbetering. Aviko Potato zoekt daarom ondernemende aardappeltelers die bereid zijn om samen met hun afnemer naar verbetering van het rendement willen zoeken. Areaal, rassenkeuze, kwaliteit en bewaring hebben hier grote invloed op.

Telers kunnen zich melden

Graag komt Aviko Potato in contact met aardappeltelers in Noordoost Nederland die een volgende stap willen zetten. Heeft u interesse? Wilt u investeren in een duurzame relatie? Wilt u meer verdienen aan uw aardappelen? Meld uw interesse dan via het contactformulier.

Naam(*)
Please let us know your name.
Aviko Potato telernummer(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Aantal personen(*)
Ongeldige invoer
Email(*)
Please let us know your email address.