• Header 4
  • Header 3
  • Header 1
  • Header 2

Nieuws

Gezamenlijk optrekken in de akkerbouw sector levert veel reacties op 7e Actieprogramma Nitraatrichtlijn; Economisch impact enorm

Via het Groeikracht netwerk van Cosun zijn er meer dan 500 telers die ons deelgenoot hebben gemaakt van hun zienswijze aangaande het 7e Actieprogramma Nitraatrichtlijn. Daarnaast zullen naar alle waarschijnlijk nog flinke aantallen telers, enkel rechtstreeks naar LNV hebben gereageerd. Het gezamenlijk optrekken in de akkerbouwsector met andere organisatie en bedrijven, die hun telers eveneens hebben opgeroepen om een reactie te geven, heeft naar verwachting duizenden reacties bij LNV opgeleverd.

Lees meer

“Laat uw stem horen over voorgenomen teeltmaatregelen”

Director Potato Sourcing Henri Bisschop van Aviko Potato roept aardappeltelers om hun stem te laten horen over de voorgenomen teeltmaatregelen van het ministerie van LNV. “Er staat veel op het spel voor de akkerbouw. Als Aviko maken wij via Cosun samen met LTO, BO Akkerbouw, VAVI en andere bedrijven ons sterk voor een ander geluid. Maar het is belangrijk dat de telers ook van zich laten horen. Wij hebben als Cosun-bedrijven een reactieformulier gemaakt en hopen dat telers dit voor 17 oktober willen ondertekenen en insturen.” Dat kan via de Groeikrachtwebsite.

Lees meer

Doe mee aan de internetconsultatie nitraatrichtlijn!

Laat je stem horen! Samen sterk voor aansluiting bij de boerenpraktijk!

Lees meer

Marktupdate

Aviko Potato houdt u elke week op de hoogte van ontwikkelingen op de aardappelmarkt i.s.m. DCA-Markt.


Download hier de laatste marktupdate

Vind uw buitendienst

Altijd en overal goed geïnformeerd. Onze buitendienstmedewerkers staan voor u klaar.


Vind uw buitendienstmedewerker

Nieuwsbrief
E-mailadres(*)
Emailadres svp
Validatiecode(*) Validatiecode
Ongeldige invoer