Waarom vragen jullie om monsters te nemen bij het inschuren?

Leerzame Demomiddag in Zuidvelde

Donderdag 15 augustus organiseerde Aviko Potato een demomiddag in het Drentse Zuidvelde. Circa zeventig telers konden zich op het bedrijf van akkerbouwer Zingstra laten informeren over langere bewaring, nieuwe rassen, ontwikkelingen en technieken.

Lees meer

Behoorlijk verschil tussen wel en niet beregend

Even bijpraten met...

Edwin Schrotenboer, buitendienstmedewerker neemt u mee bij actuele ontwikkelingen in zijn werkgebied.

Lees meer

Hoe kan ik bij het tarreren van mijn fritesaardappelen aanwezig zijn?

Directeur Dick Zelhorst over Aviko Potato

Met een vernieuwde website en een opgefrist logo wil Aviko Potato zich nog nadrukkelijker manifesteren als transparante en authentieke aardappelinkooporganisatie. Directeur Dick Zelhorst over het unieke karakter van een groeiende organisatie.

Lees meer

Aviko: ,,Consistentie is belangrijkst’’

De voorspelbaarheid van de kwaliteit. Dat is volgens marketing manager Dick van der Aart van Aviko de grootste wens van de industriële verwerker richting de telers. ,,Ik ben tevreden, maar om de klant wereldwijd goed te blijven bedienen, moeten we nog meer consistentie nastreven.''

Lees meer

Aviko Potato promoten op Akkerbouw-dag

Zaterdag 31 augustus vond tijdens de Week van de Akkerbouw de Open dag plaats. Ook René en Antoinette de Winter uit Swifterbant stelden hun akkerbouwbedrijf open. Een publiek succes, mede te danken aan de frites van Aviko.

Lees meer

Wat adviseert Peter van den Berg?

Aviko Potato? ,,Ik ben opgegroeid op een akkerbouwbedrijf en heb hiervoor bij advies- en onderzoeksorganisaties binnen de aardappelsector gewerkt. Passie voor aardappelen, dat zit mij zogezegd ‘in het bloed’. Aviko Potato is een prachtig bedrijf om voor te mogen werken. Ik ben blij met deze uitdaging.’’

Lees meer