Aviko ondersteunt de NAO (Nederlandse Aardappel Organisatie) met de campagne “Power to the Pieper”. In de huidige tijd van hip en verantwoord voedsel lijkt de zoektocht naar lekker en gezond eten steeds ingewikkelder.

De aardappel is al honderden jaren super voedzaam en geen dikmaker. Aardappels zijn een onbewerkt natuurproduct dat een belangrijke bijdrage levert aan onze dagelijks benodigde hoeveelheid vitamines en mineralen. Waarom zouden we ons heil zoeken in vreemde exotische producten als quinoa, chiazaad of goji-bessen, als we ons eigen “power” food zo voorhanden hebben?

Daarom zet “Power to the Pieper” Nederlands trots, de aardappel, met een spetterende campagne in de schijnwerpers. De Power Piepers bieden tal van mogelijkheden om steeds weer nieuwe bijzondere gerechten voor te schotelen. Van gepofte aardappel tot stamppot en heerlijke curry. De smaken, gerechten en bereidingswijzen zijn eindeloos. Daarom vindt ook Aviko dat de aardappel moet terugkomen op de Nederlandse eettafel!

 

Om deze inhoud te bekijken dient u cookies te accepteren