Op woensdag 1 juli vond de jaarlijkse ATC-vergadering van Aviko Potato plaats. Telers van Aviko Potato waren aanwezig op deze bloedhete dag in theater De Meerpaal in Dronten. De middag en avond stonden in het teken van de 'kookweek' van Aviko. De nieuwe campagne van Aviko is erop gericht dat de consument elk dag met de producten van Aviko een heerlijk gerecht op tafel kan zetten.

Om de consument te helpen heeft Aviko een kookboekje uitgebracht, natuurlijk was er ook voor elke teler een kookboekje beschikbaar. Tijdens het buffet zorgde de food-truck van Aviko dat alle aanwezigen werden voorzien van heerlijke aardappelhapjes. De truck staat komende zomer op meerdere festivals. 

Vanaf 16.00 uur ’s middags tot het buffet was het officiële deel van de vergadering. Zowel ATC-voorzitter Jan van Kempen als directeur Dick Zelhorst van Aviko Potato gaven hun visie op ontwikkelingen binnen de aardappelmarkt. ’s Avonds was het woord aan de ‘nieuwe’ CEO van Aviko: Piet Hein Merckens. 

Tijdens de vergadering zijn er twee nieuwe ATC-leden benoemd: Jos Derks als vertegenwoordiger voor Zuid-Oost Nederland en Roelof-Jan Wollerich als vertegenwoordiger voor Noord-Oost Nederland.

Foto's ATC-vergadering

View the embedded image gallery online at:
https://www.avikopotato.nl/nl/foto#sigProGalleria17db096ab1