• Header 4
  • Header 3
  • Header 1
  • Header 2

Nieuws

Meer keuzevrijheid en betere condities bij contractering 2017

Aviko Potato is de contractering voor 2017 ingegaan met diverse verbeteringen in het aanbod naar de teler. Naast een prijsverhoging met € 10,- per ton wordt dit jaar het hectarecontract breed geintroduceerd op de klei. De condities voor de klikcontracten zijn verbeterd (lagere afslag) en de ondergrens voor de vastprijsbonus is verlaagd. Met het zeer ruim aanbod van contractvormen is voor elke teler individueel maatwerk mogelijk.

Lees meer

Nieuwe Extranet grote stap voorwaarts in telercommunicatie

Met de ingebruikname van het vernieuwde Extranet beschikt Aviko Potato vanaf eind februari over een ultramodern medium voor de communicatie met de telers. Alle voor de teler relevante informatie is via het Extranet te raadplegen. Zoeken is eenvoudiger geworden en de presentatie van gegevens is sterk verbeterd. Het nieuwe Extranet werkt niet alleen op PC’s en laptops maar ook probleemloos op tablets en smartphones.

Lees meer

“Heel veel zin in nieuwe baan bij Aviko Potato!”

Per 1 januari jl. is de buitendienst van Aviko Potato versterkt met Corné Romme uit Zeewolde. Corné volgt Arie van der Spek op en krijgt de provincies Noord- en Zuid-Holland onder zijn hoede. De eerste maand liep hij vooral mee met collega’s maar vanaf februari gaat Corné zelfstandig de boer op. “Spannend, maar ik heb er zin in. Ik ga mijn uiterste best doen voor een goede samenwerking.”

Lees meer

Marktupdate

Aviko Potato houdt u elke week op de hoogte van ontwikkelingen op de aardappelmarkt i.s.m. Darion.


Download hier de laatste marktupdate

Vind uw buitendienst

Altijd en overal goed geïnformeerd. Onze buitendienstmedewerkers staan voor u klaar.


Vind uw buitendienstmedewerker

Nieuwsbrief
  1. (*)
    Emailadres svp